II. Magyar Jogi Könyvszalon – Budapest 2022.09.16-18.

II. Magyar Jogi Könyvszalon – Budapest 2022.09.16-18.

A Vajdasági Magyar Jogász Egylet és a Magyar Jogász Egylet kiváló együttműködése eredményeként ismét egy érdekfeszítő esemény részesei lehettünk.



Szeptember 17-én, Budapesten, a felújított Károlyi–Csekonics-palotában, a Magyar Jogász Egylet és az Alkotmánybíróság megszervezték a II. Magyar Jogi Könyvszalont, amelyen Egyletünk is részt vett kiállítóként.



Az érdeklődőket huszonegy magyar nyelvű jogi könyvkiadással foglalkozó kiadó várta az erre az alkalomra megjelenő friss kiadványaival és könyvbemutatókkal. A látogatók nemcsak kedvezményes áron juthattak a szakkönyvekhez, tankönyvekhez, hanem exkluzív dedikálási lehetőséget is kaptak neves szerzőktől. A program ezen kívül érdekes pódiumbeszélgetéseket kínált sikeres jogászokkal, véleményformálókkal és közszereplőkkel.



Résztvevőinknek emellett különböző kiegészítő programokat is szerveztünk. Szeptember 16-án (pénteken) meglátogattuk a Magyar Nemzeti Galériát, azt követően pedig városnéző hajókirándulást szerveztünk a résztvévőink számára. A program így szeptember 16-án (pénteken) kezdődött és szeptember 18-án (vasárnap) fejeződött.