Első Magyar Jogi Könyvszalon – Budapest 2021.09.17-19.

Első Magyar Jogi Könyvszalon – Budapest 2021.09.17-19.

A Vajdasági Magyar Jogász Egylet és a Magyar Jogász Egylet kiváló együttműködése eredményeként egy érdekfeszítő esemény részesei lehettünk.



Szeptember 18-án, Budapesten, a felújított Károlyi–Csekonics-palotában, a Magyar Jogász Egylet és az Alkotmánybíróság megszervezték az Első Magyar Jogi Könyvszalont, amelyen Egyletünk is részt vett kiállítóként.



Az érdeklődőket tizennyolc magyar nyelvű jogi könyvkiadással foglalkozó kiadó várta az erre az alkalomra megjelenő friss kiadványaival és könyvbemutatókkal. A látogatók nemcsak kedvezményes áron juthattak a szakkönyvekhez, tankönyvekhez, hanem exkluzív dedikálási lehetőséget is kaptak neves szerzőktől. A program ezen kívül érdekes pódiumbeszélgetéseket kínált sikeres jogászokkal, véleményformálókkal és közszereplőkkel.



Résztvevőinknek emellett különböző kiegészítő programokat is szerveztünk. Szeptember 17-én (pénteken) lehetőségünk volt betekinteni a Parlament csodálatos épületébe, azt követően pedig A Vád Tanúja című színdarabot élvezhettük a Játékszín előadásában. A program így szeptember 17-én (pénteken) kezdődött és szeptember 19-én (vasárnap) fejeződött.