EGYRE TÖBB TAG, EGYRE TÖBB TERV

EGYRE TÖBB TAG, EGYRE TÖBB TERV

Örömmel tájékoztatjuk tisztelt tagságunkat és honlapunk minden olvasóját, hogy Deli Andor jogász, európai parlamenti képviselő csatlakozásával a Vajdasági Magyar Jogász Egyletnek 2017. március 14-től 100 és 1 tagja van.



Köszönjük mindazoknak, akik a megalakulás óta eltelt viszonylag rövid idő alatt úgy ítélték meg, hogy az egylet megalapításának küldetése van,  a feladatok, melyeket magunk elé állítottunk, a szakmai közösség és ezzel együtt a nemzeti közösség érdekeit és céljait szolgálják.



Köszönetet mondunk mindazoknak is, akik tudomást szerezve létezésünkről, a rendelkezésre álló lehetőségeik szerint támogatnak minket. Mi eddig is hittük és vallottuk, hogy helyünk és szerepünk van a vajdasági magyar szakmai és közéleti  színtéren, mert készek és képesek vagyunk hozzájárulni az itthon boldogulás minél jobb feltételeinek alakításához.



Nagy megerősítést jelent számunkra, hogy immár több mint százan úgy vélik, van értelme erőfeszítéseinknek, mert ez további ösztönzést jelent nekünk abban, hogy egyre bátrabban vállaljuk fel ötleteink megvalósítását, és továbbgondoljuk az egy éve még csak a tizenkét alapító tag által megfogalmazott elképzeléseinket - akkor csak bízva abban, hogy másoknak is ugyanolyan fontos lehet, amit vállaltunk. Minél többen vagyunk, annál többet tehetünk céljaink megvalósításáért, és a – büszkén mondhatjuk - máris eredményeket teremtő működésünk további bővítéséhez.



Mi továbbra is arra kérünk mindenkit, aki úgy érzi, hogy tud és akar velünk együtt cselekedni és tovább tervezni, legyen szakmai szerveződésünk tagja, dolgozzunk együtt a szakma, a hivatás közös gazdagításán, nemzeti közösségünk jogi biztonságának megtartásán és előmozdításán és a minket követő ifjú jogásznemzedék útjainak egyengetésén.